receptura na 30 szt. babeczek

 MASA CZEKOLADOWA
Mieszanka Fudge Cake Mix Bush Trade 1000 gram
Olej 350 gram
Jaja 300 gram
Woda 250 gram

 

 PONCZ
Miroir karmelowy Bush Trade 250 gram
Woda – gorąca 160 gram
Spirytus 80 gram

 

 POLEWA
Krem Crema Sacher Bianca / Carmel Bush Trade 400 gram

 

 NADZIENIE
Choco Crunch Bush Trade 200 gram

sposób przygotowania:

Wszystkie składniki masy dokładnie mieszamy. Następnie wyrobione ciasto czekoladowe przekładamy do foremek i wypiekamy w tem. 1800C przez 18 minut. Po wystudzeniu, do poprawy wilgotności nasączamy ciasto ponczem. Babeczki wypełniamy nadzieniem Choco Crunch i oblewamy białą lub karmelowa czekoladą Sacher.

Crema Sacher

Sacher łączy w sobie zalety kremu i polewy. To nowoczesny produkt o szerokim zastosowaniu – jako polewa czy nadzienie. Dostępny w dwóch smakach: białej lub karmelowej czekoladzie. Stosuje się go bezpośrednio z opakowania, nie łamie się przy krojeniu.

kup produkt